Datum 10 december 2021 - 15:38
Door Rosalie Smit
Reacties 0

Webinar subsidie Praktijk Leren – 14 december 2021

Het webinar gaat over de mogelijkheden die het derde steun- en herstelpakket biedt voor het om- en bijscholen van werkzoekenden en werknemers die werkloos dreigen te raken. Naast de BOL (voltijdopleiding) en de BBL (deeltijdopleiding) is er ook een derde leerweg beschikbaar: praktijkleren in het mbo. Bij praktijkleren wordt werken gecombineerd met het doen van (een deel van) een mbo-opleiding, gericht op het behalen van een praktijkverklaring, certificaat of diploma.

Webinar voor wie?

In het webinar zal uitleg worden gegeven over de verschillende mbo-opleidingsvormen in de praktijk, de financiële ondersteuning voor werkgevers en de voorwaarden om hiervoor in aanmerking te komen. Het webinar is interessant voor jou als je ondernemer bent of werkt bij een bedrijf, brancheorganisatie of O&O-fonds. Alleen erkende leerbedrijven kunnen subsidie aanvragen. Mocht jouw bedrijf dat nog niet zijn maar je staat wel open voor het opleiden van (nieuwe) werknemers, dan ben je van harte welkom om je aan te melden voor deze online bijeenkomst.

Aanmelden

Het webinar vindt plaats op dinsdag 14 december van 10.00 tot 11.00 uur. Je kunt je aanmelden via deze pagina. Kort voor aanvang ontvang je de link om in te kunnen loggen. Het webinar wordt georganiseerd door VNO-NCW, MKB-Nederland, SZW, RVO en SBB. Achteraf terugkijken is ook een optie. De terugkijklink zal worden geplaatst op de websites van VNO-NCW en MKB-Nederland.

< Terug naar Nieuwsoverzicht

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *