In onderstaande overzicht vind je een selectie van leerwerkbanen in de regio Zaanstreek Waterland.

Plaats: Regio Zaanstreek Waterland
Plaatsingsdatum: 28-10-2021
Bedrijf: Werkgeversservicepunt Zaanstreek Waterland

Het Leerwerkloket werkt goed samen met het regionaal Werkgeversservicepunt Zaanstreek Waterland. Zij presenteren wekelijks de vacatures en leerwerktrajecten in de regio Zaanstreek Waterland.

Lees meer

Plaats: landelijk
Plaatsingsdatum: 28-10-2021
Bedrijf: Adecco

Houd jij van klantcontact en heb je interesse en affiniteit met financiële dienstverlening? Vind je het leuk om bij een bank, verzekeraar of andere financiële instelling te gaan werken? Wil je bij de basis starten, dan kun je via Adecco je Wft Basis diploma behalen!

Lees meer

Plaats: Spierdijk
Plaatsingsdatum: 10-09-2021
Bedrijf: https://www.abvakschool.nl/

Al eens gedacht aan het werken aan de Nederlandse infrastructuur? Dan is dit de kans voor jou!

Lees meer

Plaats: Noord Holland
Plaatsingsdatum: 05-01-2021
Bedrijf: Ambachtsacademie

Wat is de Ambachtsacademie?

De Ambachtsacademie bestaat sinds februari 2018 en verzorgt verspreid over het land opleidingen voor wie in het kleinschalig ambacht aan de slag wil als zelfstandig ondernemer. Het is een initiatief van AmbachtNederland, een brancheorganisatie voor het ambacht. De Ambachtsacademie is vanaf nu dus bedoeld voor werkzoekenden met een WW- of bijstandsuitkering. Zij kunnen binnen maximaal twee jaar in een ambacht geschoold worden, leren om ondernemer te worden en starten als zelfstandige. Het kan hierbij gaan om een bedrijfsovername of het starten van een nieuw bedrijf.

Lees meer

share sharelinkedin