Datum 17 september 2021 - 12:03
Door Rosalie Smit
Reacties 0

Partners van het regionaal taalakkoord Zaanstreek-Waterland zijn weer welkom bij de volgende inspiratiebijeenkomst. Op donderdag 7 oktober van 16:15 tot 17:00  gaan we het hebben over het thema meertalig opgroeien.

Inspiratiebijeenkomsten zijn korte bijeenkomsten waarin een partner vertelt over wat hij allemaal doet om de (digi)tale vaardigheden van medewerkers, ouders, inwoners of cliënten te helpen verbeteren.

Janneke van der Made en Roselien Hofmeijer, logopedisten van de GGD, vertellen over het handboek ‘Kinderen die meertalig opgroeien’ voor professionals. Het handboek wordt o.a.  gebruikt bij de advisering van ouders over het stimuleren van de taalontwikkeling van kinderen die in een meertalige omgeving opgroeien. Uiteraard is er ruimte voor het stellen van vragen.

Wil je hierbij aanwezig zijn? Leuk! 

De bijeenkomst wordt georganiseerd voor mensen die werkzaam zijn en vanuit hun professie kennis over dit onderwerp willen opdoen. Ben jij een professional en wil je hierbij zijn? Stuur een email naar rosalie.smit@leerwerkloket.nl en je ontvangt een uitnodigingslink voor de online MS teams bijeenkomst

< Terug naar Nieuwsoverzicht

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *